Iridologie


 IRIDOLOGIA - UNIVERSUL DIN OCHII TAI 

Auzim deseori oamenii spunand “se citea (vedea) fericirea/supararea in ochii lui/ei, deoarece starile noastre emotionale de durere, furie, bucurie, tristete etc se “citesc” cu usurinta în ochii unei persoane. Ochii nu reflecta doar starea sufleteasca, ei ne dau detalii pretioase si despre starea de sanatate a unei personae.

Metoda de “citire” a starii de sanatate este Iridologia, care nu este o tehnica de diagnosticare, ea nu vindecă și nu indica boli particulare, ci este un sistem de evaluare a predispozițiilor fizice, emotionale si mentale sau a mostenirilor genetice.  

Iridologia este o procedura non-invaziva, complexa, economica, care ne arata un tablou de ansamblu asupra starii de sanatate, pentru a interveni exact acolo unde este necesar. Nu uitati ca sanatatea este cel mai important aspect al vietii noastre.

Ce este iridologia? Este una dintre cele mai frumoase si  fascinante metode de evaluare a starii de sanatate, este informativa si autentica si este prin excelenta, un izvor de informatie,  bazat pe observarea modificarilor din iris.

Iridologia este un excelent sistem de asistenta medicala preventiva si integratoare, care poate fi utilizata pentru a dezvalui constitutia corporala, slabiciunile inerente, nivelurile de sanatate și de tranziții care au loc in organism, in conformitate cu stilul de viata al fiecarei persoane.

Cui se adreseaza? Tuturor persoanelor cu probleme de sanatate care urmeaza un tratament alopat, cat si persoanelor sanatoase care doresc sa faca preventie, pentru mentinerea starii de sanatate, putand fi folosita la pacienti de orice varsta.

Cum se desfasoara o sedinta la iridolog?

Metoda de evaluare este complexa, rapida, neinvaziva, nedureroasa, NU presupune o pregatire prealabila (pacientul poate consuma lichide sau alimente) si nu sunt folosite substante injectabile.

Evaluarea se face cu ajutorul unui iridoscop digital ultraperformant care este asezat pe fiecare ochi al pacientului, pentru a capta/fotografia irisul, iar imaginea este preluata de un computer care prelucreaza datele, pentru ca iridologul sa poata face interpretarea.

Specialistul de la ProMAMA – Valentina Taulescu si-a perfectionat specializarea timp de 5 ani, studiind alaturi de renumitul medic iridolog Vasile Melnic.

Ce putem afla in urma unei evaluari iridologice?

Iridologia ne dezvaluie “dintr-o privire’ situatia intregului corp, dar si functiile organismului, exact ca si cum am recunoaste relieful pe o harta geografica.  La examinare, putem descoperi gradul de densitate al irisului, deplasarea sau deformarea pupilara decolorarea si pigmentarea irisului dar si anumite marcaje de culoare (pete, raze sau  inele), de structura sau de relief, iar fiecare "anomalie" la nivelul irisului ne dezvăluie informaţii despre starea de sanatate a organismului. 

Astfel putem descoperi:

afectiuni moștenite (congenitale), constitutia genetica, 

- tulburari metabolice, dezechilibre hormonale si neurologice,

- predispozitia la alergii,

- slabiciuni care ne pot afecta functionarea generala,

- deficiente in alimentatie, vitalitatea organismului,

- puterea de refacere dupa boala,

- adaptarea organismului la factorii de mediu,

- starea aparatului osteo-articular si a sistemului nervos, 

- probleme ale tesuturilor si starea sistemului  imunitar,

- localizarea toxinelor si inflamatiilor,  hiperaciditatea,

- deficiente functionale ale sistemului de digestie, excretor, genital, respirator, circulator si limfatic,

- puterea la efort fizic si nivelul de stres fizic si psihic,

- portretul psiho-emotional,

- disponibilitatile mentale si afective ale pacientului.

In cazuri rare, se pot vedea marcaje de cancer in faza incipienta, care necesita control de specialitate.

Ce NU putem afla in urma unei evaluari iridologice?

Iridologia nu indica numele bolilor, nu “vede” calculii la rinichi sau bila, nu depisteaza graviditatea, nu da indicii despre operatiile suferite,  nu observa accidentele suferite, dar poate depista tesuturile afectate, nu poate sa indice o patologie existenta, nu poate localiza fungi, bacterii, virusi sau paraziti dar ne arata faptul ca tesuturile sunt in suferinta si gradul lor de afectare.

Contraindicatii:

Probleme oftalmologice grave, infectii la ochi, inadaptibilitatea la lumina folosita de microscop sau probleme psihice.

Detalii despre Specialistul Valentina Taulescu aici 

Cost Consultanta si Evaluare IRIDOLOGIE: 120 Ron

Programeaza-te la: receptie [@] promama.ro sau la 0727.766.262

 

 

Inapoi...   |   Contacteaza-ne acum! Cele 9 luni trec repede...    |    Tarife ProMAMA    |    Politica de confidentialitate    |    Politica privind cookie-urile