REJUVANCE 

 Rejuvance este un masaj revolutionar de intinerire faciala, fiind o modalitate foarte buna de stimulare a circulatiei si de reducere a aparitiei ridurilor.

Tehnica, dezvoltata la sfarsitul anilor '80, a fost aplicata cu succes la actori, relaxandu-le muschii  faciali, facilitand astfel expresiile lor pe scena. Spre deosebire de metoda de chirurgie cosmetica, Rejuvance nu reduce posibilitatile expresive ale persoanei, nu doare, se poate repeta la nesfarsit si este economica.

Miscarile sunt delicate si sunt executate prin presiuni usoare, aplicate cu degetele pe tesutul moale, eliminand tensiunea din muschii faciali si stimuland producerea de colagen si elastina. Pielea devine mai ferma, neteda si luminosa.  

Tehnica Rejuvance este o combinatie de masaj si tehnici de presopunctura, care stimuleaza circulatia sangelui si ajuta sistemul limfatic sa dreneze orice exces de fluide.  

Despre tratamentul prin Tehnica Rejuvance

Un program complet consta in 6 sesiuni separate, de cate o ora, fiecare sedinta adresandu-se diferitelor zone ale fetei, capului, gatului si pieptului, care pot fi aplicate cu regularitate, o data pe saptamana. Dupa terminarea celor sase sedinte se recomanda una doua sedinte de intretinere, pe luna. Sedintele de intretinere vor accentua rezultatele initiale si vor ajuta la incetinirea procesului de imbatrinire.

Efecte estetice Tehnica Rejuvance:

Efecte terapeutice Tehnica Rejuvance:

Contraindicatii tehnica Rejuvance:

- afectiuni dermatologice severe

- pacienti cu cancer, in timpul chimioterapiei

- femei insarcinate (datorita actiunii asupra meridianelor)

- probleme psihice severe

- diabet zaharat

- epilepsie

- dupa tratament cu botox sau alte produse injectabile (acid hialuronic)

Terapie oferita de Valentina Taulescu

TARIFELE si PROMOTIILE aici.

Pentru PROGRAMARI click aici, suna la 072 PROMAMA (0727.766.262) sau trimite un e-mail la receptie [@] promama.ro

 

Credit foto: Freepik.com

Inapoi...   |   Contacteaza-ne acum! Cele 9 luni trec repede...    |    Tarife ProMAMA    |    Politica de confidentialitate    |    Politica privind cookie-urile