ATELIERE DE DISCUTII SI SUPORT PSIHOLOGIC PENTRU GRAVIDE


"Fiecare trecere de la sarcina la maternitate este o călătorie în necunoscut, cu noi speranțe, temeri, așteptări și vise"

 

Ne propunem sa va oferim o serie de atelierede discutii si suport psihologic, in care participantele sa poata vorbi liber intr-un cadru securizant, incurajator, despre emotiile, provocarile, dar si bucuriile vietii de mamica, sa beneficieze de compania celorlalte mamici, de suportul si empatia grupului, de experienta in consiliere si psihoterapie a psihologilor nostri. 

Pentru ca stim ca in aceasta perioada confortul psihic al mamei este foarte important pentru dezvoltarea si cresterea armonioasa a bebelusului, ne-am gandit sa ne ocupam si de latura emotionala a viitoarelor sau prospetelor mamici care ne trec pragul.

Am intregit echipa cu Andreea si Anca, doi psihologi ce lucreaza in domeniul psihologiei maternitatii si care vor fi alaturi de voi in derularea acestor ateliere .

Perioada de sarcina este o etapa unica in viata oricarei femei, ce simbolizeaza implinirea si desavarsirea la care orice femeie viseaza. A deveni mama este una dintre cele mai minunate experinte ale vietii, ce poate fi insotita de schimbari psihologice, emoționale, și spirituale, indiferent dacă aceasta este sau nu la primul copil. A aduce pe lume un copil este o decizie fireasca, ce implica responsabilitate, dar si asumare de schimbari majore in viata.

Cui ne adresam?

Ce vom face în grup?

Componenta grupului: 10-12 viitoare mamici.

Frecventa intalnirilor: Grupul presupune 2 intalniri de voie buna si stiinta pe luna. Vom fi impreuna 2 ore, joia, o data la doua saptamani, intre 14:30 - 16:30. 

PROGRAMUL cursurilor aici.

Intra in pagina TARIFE si PROMOTII pentru a vedea oferta ProMAMA.

Pentru INSCRIERI click aici.

 

 

Inapoi...   |   Contacteaza-ne acum! Cele 9 luni trec repede...    |    Tarife ProMAMA    |    Politica de confidentialitate    |    Politica privind cookie-urile