Clinica de Alaptare


Natura a inventat hrana perfecta pentru bebelusul tau - laptele matern! Alapteaza-ti puiul oferindu-i astfel cel mai bun start in viata! Cercetarile internationale au demonstrat ca bebelusii alaptati sunt mai inteligenti si mai sanatosi atat fizic cat si emotional fata de cei hraniti cu lapte praf. Si tu poti alapta, pentru ca s-a demonstrat stiintific ca 98% dintre mame pot alapta cu succes daca detin informatii corecte, daca au sprijin si apeleaza la ajutor atunci cand apar probleme.

 

In cadrul Clinicii de Alaptare ProMAMA, iti oferim CURSURI si CONSULTANTA pentru ca tu si puiul tau sa puteti avea un start corect in alaptare, dar si pentru a preveni / rezolva problemelor cu care te-ai putea confrunta in perioada alaptarii. Specialistii ProMAMA au o vasta experienta in domeniul lactatiei si alaptarii, acumulata atat in in cadrul Clinicii de Alaptare ProMAMA, cat si in maternitati.

Suntem alaturi de tine cu:

 Consultanta in Alaptare, oferita de specialisti IBCLC de la ProMAMA - Sorana MURESAN, Andreea MANEA, Ramona PIRTEA.

 Curs de Alaptare pentru Gravide, conceput si sustinut de Sorana MURESAN, Consultant in Alaptare IBCLC

 Curs de Diversificare si Autodiversificare a Alimentatiei Bebelusului, conceput si sustinut de Sorana MURESAN, Consultant in Alaptare & Diversificare IBCLC

 Grup de Suport in Alaptare - Gratuit

In scopul ajutorarii si sustinerii mamelor, ProMAMA organizeaza si diferite evenimente menite sa informeze despre importanta alaptarii si sa ofere ajutor atunci cand apar dificultati in alaptare.

Aici poti citi despre evenimentele organizate de Asociatia ProMAMA - Institut si Clinica de Alaptare.

Daca si tu crezi in alaptare si in actiunile noastre in scopul promovarii alaptarii, poti directiona cei 2% catre Asociatia ProMAMA, pentru a sustine educatia in ceea ce priveste alaptarea in Romania.

Inapoi...   |   Contacteaza-ne acum! Cele 9 luni trec repede...    |    Tarife ProMAMA    |    Politica de confidentialitate    |    Politica privind cookie-urile