DANS IN DOI (Mama & Bebe)


Numit "muzica miscarii", "poezia piciorului" sau "limbaj al sufletului", dansul inseamna placere, putere si arta.

Dragi mamici, sunteti gata sa va relaxati in pasi de dans si in acelasi timp sa va reintrati in forma, sa va exersati eleganta, sa va imbunatatiti postura, sa va simtiti mai tonice - totul in cel mai placut mod in ritmul muzicii impreuna cu bebelusii vostri? 

Beneficiile dansului asupra mamei si bebelusului 

 

Structura cursului

Cursul de dans in doi este un curs de dans activ pentru mamici si bebelusi potrivit atat pentru incepatori care doresc sa invete cativa pasi cat si pentru mamicile care doresc sa reintre in forma si sa se bucure la maxim de petrecerea de botez sau alte evenimente din viata lor…

Invatam pasi din diferite stiluri de dans, cum ar fi: dansuri de societate (vals, tango), latino (cha cha cha, samba, rock'n roll, rumba), salsa, bachata, merengue, dans popular de diferite feluri (hora, zorba, line dance etc), mici coregrafii pe dansurile in voga ale momentului, in principiu orice este nevoie pentru a face fata cu brio unei petreceri si a te distra la maxim.

Ca si in cazul oricarei activitati fizice, vom incepe cu cateva miscari de incalzire, urmate apoi de invatarea unor pasi de baza din dans pe ritmuri diverse,iar pe masura ce veti deveni tot mai sigure pe voi si pe miscarile voastre, veti asimila miscari tot mai complexe si mai distractive. Astfel, la finalul fiecarei ore te vei simti minunat, cu mai multa pofta de viata si vei merge spre casa in pasi de dans.

Totul impreuna cu Ruxandra Enaceanu-Tudoras - antrenor si arbitru de dans sportiv si proaspata mamica :)!

De ce aveți nevoie sa aduceti cu voi?

De cand puteți începe?

Noi recomandam de obicei inceperea orelor de dans dupa 6-8 saptamani de la nastere: bebelusii sa aiba putin control asupra gatului, iar mamele sa fie pregatite pentru a face miscare din nou si sa-l poata sustine pe micut in port-bebe.


Dansul reprezinta armonia care ne face bine tuturor. Va asteptam la noi sa ne simtim bine impreuna in pasi de dans!

Inapoi...   |   Contacteaza-ne acum! Cele 9 luni trec repede...    |    Tarife ProMAMA    |    Politica de confidentialitate    |    Politica privind cookie-urile