Consultanta KINETOTERAPIE


Kinetoterapia este o ramura a medicinei fizice si de recuperare, care studiaza activitatile si afectiunile motrice umane cu rol profilactic (prevenirea unor boli sau a apariĊ£iei anumitor complicaĊ£ii în cazul unor boli cronice), curativ (reeducarea, readaptarea segmentelor sau regiunilor lezate) si de recuperare medicala

Efectele kinetoterapiei

Primele efecte resimtite de pacienti sau clienti, deoarece vorbim si de kinetoterapie profilactica cat si curativa, sunt starile de relaxare si ,,de bine” ale organismului, datorita eliberarii hormonilor fericirii.

Astfel, beneficiile kinetoterapiei le gasim atat la nivelul tuturor segmentelor corpului, cat si la nivelul capacitatii functionale a organismului:

Miscarea este un mijloc important de eliminare a stresului, indiferent de nivelul la care apare, muscular sau nervos, tonusul psihic fiind in stransa legatura cu fizicul tau! Multe dezechilibre psihice se pot rezolva doar prin “miscare” si masaj, renuntand astfel la medicatia psihotropa care trateaza insomniile, depresiile, bulimia sau anorexia.

Consultanta in kinetoterapie este o forma de evaluare a problemelor cu care vin bebelusii, copiii si adultii pe baza unei recomandari a medicului specialist, pentru a stabili un program kinetic individualizat si personalizat, astfel incat acesta sa se desfasoare in cele mai bune conditii si avand drept scop imbunatatirea starii generale de sanatate. 

Consultanta se realizeaza de catre un specialist kinetoterapeut, care va urmari si evalua constant evolutia bebelusului sau a copilului.

Consultanta in kinetoterapie NU INLOCUIESTE CONSULTATIA MEDICULUI SPECIALIST!

Intra in pagina TARIFE si PROMOTII pentru a vedea oferta ProMAMA.

Pentru PROGRAMARE click aici.

Inapoi...   |   Contacteaza-ne acum! Cele 9 luni trec repede...    |    Tarife ProMAMA    |    Politica de confidentialitate    |    Politica privind cookie-urile