Consultanta PSIHOLOGICA


Sarcina, nasterea si perioada postnatala, sunt foarte importante in viata femeii. Cu cat le traversezi mai usor, cu atat mai mult te poti bucura de energia pozitiva pe care perioada respectiva o aduce, pentru ca da, aceste perioade sunt cel mai adesea, un amestec de emotii "bune" si emotii "rele", de bucurii surprinzatoare, entuziasm si caldura, dar si de intrebari, temeri si uneori tristete. Vestea buna este ca nu trebuie sa treceti singure prin toate acestea, ci aveti ocazia sa apelati la ajutorul specialistului pentru a intelege mai bine fenomenul si a va oferi suport.

Consultul psihologic se desfasoara pentru:

In procesul de autocunoastere si optimizare de sine, clientul este ajutat, prin tehnici expresiv creative si de introspectie, sa isi cunoasca mai bine abilitatile, partile solide si partile slabe, specifice personalitatii si sa gasim impreuna moduri noi de abordare a situatiilor conflictuale.

Dezvoltarea personala presupune atat autocunoastere, cat si identificarea unor noi resurse interioare, necunoscute inca, lucrul pentru imbunatatirea aspectelor problematice (ex: incredere in sine, inteligenta emotionala etc), identificarea cauzelor si remedii eficiente pentru sporirea calitatii vietii.

Psihoterapia este un proces complex, de autocunoastere si tratament. In psihoterapie se face interventie de profunzime, pentru ameliorarea si vindecarea simptomelor (in functie de caz, poate fi necesar si tratament medicamentos), schimbarea reactiilor comportamentale si imbunatatirea starii psihice generale.

De psihoterapie beneficiaza atat persoanele care trec prin perioade incarcate emotional (depresie postpartum, separare, doliu, somaj, tulburari de somn, dificultati de adaptare, atac de panica, probleme relationale si/sau familiale etc),  cat si persoanele cu suferinte psihice cronice (fobii, depresie, anxietate, tulburari de comportament, tulburari alimentare s.a)

Consultul psihologic se realizeaza in sedinte:

Terapie individuala: 50 minute 

Terapie de cuplu: 90 minute

Terapie de familie: 90 minute

Terapie de grup: 2 ore

Inapoi...   |   Contacteaza-ne acum! Cele 9 luni trec repede...    |    Tarife ProMAMA    |    Politica de confidentialitate    |    Politica privind cookie-urile