Consultanta


Consultanta ALAPTARE

Daca alaptarea iti creeaza probleme, sau daca, pur si simplu, ai intrebari sau nedumeriri, contacteaza-ne si vei beneficia de ajutor de la un Consultant in Lactatie si Alaptare Certificat International (IBCLC). Te ajutam sa te bucuri de miracolul alaptarii, fiindu-ti alaturi in aceste atat de minunate, dar uneori dificile momente din viata ta si a copilului tau! 
click aici pentru detalii...

 

Consultanta KINETOTERAPIE

Consultanta in kinetoterapie este o forma de evaluare a problemelor cu care vin bebelusii si copiii pe baza unei recomandari a medicului specialist, pentru a stabili un program kinetic individualizat si personalizat, astfel incat acesta sa se desfasoare in cele mai bune conditii si avand drept scop imbunatatirea starii generale de sanatate. Se realizeaza de catreun specialist kinetoterapeut, care va urmari si evalua constant evolutia bebelusului sau a copilului. NU INLOCUIESTE CONSULTATIA MEDICULUI SPECIALIST!
click aici pentru detalii...

Consultanta PSIHOLOGICA

Sarcina, nasterea si perioada postnatala, sunt foarte importante in viata femeii. Cu cat le traversezi mai usor, cu atat mai mult te poti bucura de energia pozitiva pe care perioada respectiva o aduce, pentru ca da, aceste perioade sunt cel mai adesea, un amestec de emotii "bune" si emotii "rele", de bucurii surprinzatoare, entuziasm si caldura, dar si de intrebari, temeri si uneori tristete. Vestea buna este ca nu trebuie sa treceti singure prin toate acestea, ci aveti ocazia sa apelati la ajutorul specialistului pentru a intelege mai bine fenomenul si a va oferi suport.
click aici pentru detalii...


Consultanta AROMATERAPIE

Consultanta pentru aromaterapie este destinata persoanelor care doresc sa foloseasca uleiurile esentiale terapeutice in scop profilactic si curativ. Consutantul specialist aromaterapeut va ofera o sedinta personalizata si tintita asupra obiectivelor si tolerantei fiecarei persoane care doreste sa foloseasca uleiurile esentiale in viata de zi cu zi cu retete complexe si dozaje precise ale acestora.
click aici pentru detalii...

 

Inapoi...   |   Contacteaza-ne acum! Cele 9 luni trec repede...    |    Tarife ProMAMA    |    Politica de confidentialitate    |    Politica privind cookie-urile