Consultanta


Consultanta ALAPTARE

Daca alaptarea iti creeaza probleme, sau daca, pur si simplu, ai intrebari sau nedumeriri, contacteaza-ne si vei beneficia de ajutor de la un Consultant in Lactatie si Alaptare Certificat International (IBCLC). Te ajutam sa te bucuri de miracolul alaptarii, fiindu-ti alaturi in aceste atat de minunate, dar uneori dificile momente din viata ta si a copilului tau! 
click aici pentru detalii...

 

Consultanta KINETOTERAPIE

Consultanta in kinetoterapie este o forma de evaluare a problemelor cu care vin bebelusii si copiii pe baza unei recomandari a medicului specialist, pentru a stabili un program kinetic individualizat si personalizat, astfel incat acesta sa se desfasoare in cele mai bune conditii si avand drept scop imbunatatirea starii generale de sanatate. Se realizeaza de catreun specialist kinetoterapeut, care va urmari si evalua constant evolutia bebelusului sau a copilului. NU INLOCUIESTE CONSULTATIA MEDICULUI SPECIALIST!
click aici pentru detalii...


Consultanta AROMATERAPIE

Consultanta pentru aromaterapie este destinata persoanelor care doresc sa foloseasca uleiurile esentiale terapeutice in scop profilactic si curativ. Consutantul specialist aromaterapeut va ofera o sedinta personalizata si tintita asupra obiectivelor si tolerantei fiecarei persoane care doreste sa foloseasca uleiurile esentiale in viata de zi cu zi cu retete complexe si dozaje precise ale acestora.
click aici pentru detalii...

 

Consultanta NUTRITIE

De cele mai multe ori, informatiile pe care le avem despre nutritie se regasesc intr-un ambalaj haotic: sunt incomplete, gresite sau contradictorii. Este important sa facem alegeri corecte si echilibrate in legatura cu ceea ce mancam si bem in asa fel incst sa ne pastram sanatatea, energia si tineretea. Suntem diferiti, prin urmare si nevoile noastre nutritionale sunt diferite. In cadrul unei sedinte de consiliere individuala in nutritie, gasim raspunsuri si solutii la problemele care va framanta.
click aici pentru detalii...

Grup de suport in Alaptare

Noi, cei de la Asociatia ProMAMA, ne dorim sa ne impolicam cat mai mult in promovarea, protejarea, sustinerea si suportul alaptarii. De aceea invitam toate mamicile si bebelusii lor sa profite cat de mult au nevoie de serviciile de Consiliere in Alaptare pe care le oferim.
click aici pentru detalii...

Inapoi...   |   Contacteaza-ne acum! Cele 9 luni trec repede...    |    Tarife ProMAMA    |    Politica de confidentialitate    |    Politica privind cookie-urile