Curs-Atelier Masajul Bebelusului


Vrei sa…

Cursurile ProMAMA sunt concepute si sustinute de catre un kinetoterapeut cu experienta in masajul si gimnastica bebelusului. Parintele va ajunge sa-si insuseasca corect tehnicile de masaj specifice fiecarei parti a corpului bebelusului.

Conform studiilor realizate de NCBI (US National Center for Biotechnology Information), masajul bebelusului are un rol extraordinar de bun pentru mamele care sunt deprimate sau sufera de depresie postnatala, iar bebelusii prematuri cresc mai bine si mai rapid, stimularea prin masaj avand un beneficiu notabil in dezvoltarea acestora.

Cum se desfasoara acest curs de masajul bebelusului?

Pentru bebeii cu diferite afectiuni (ca de exemplu: picior stramb congenital, torticolis, prematuritate, colici, hipotonie etc) se realizeaza sedinte individuale, iar cursul va cuprinde un program mai complex, cu masaj si miscari de gimnastica specifica fiecarei etape de dezvoltare si fiecarei nevoie in parte. 

 

Durata cursului: 1 sedinta x 1 ora

Intra in pagina TARIFE si PROMOTII pentru a vedea oferta ProMAMA.

PROGRAMUL cursurilor aici.

Pentru INSCRIERI click aici.

Inapoi...   |   Contacteaza-ne acum! Cele 9 luni trec repede...    |    Tarife ProMAMA    |    Politica de confidentialitate    |    Politica privind cookie-urile