Curs Ingrijire BEBE pentru BUNICI


  Curs ONLINE,  LIVE si INTERACTIV! 

Bebelusii nu s-au schimbat, dar ceea ce stiam despre ei cu siguranta s-a schimbat!

Bunicii joaca un rol foarte important, atat in viata viitorului bebelus, cat si a parintilor acestuia, iar nevoia de ajutor este enorma! Acest curs informativ, dar si distractiv, ii invata pe viitorii sau proaspetii bunici cele mai recente practici de ingrijire a bebelusului si de integrare a lui in viata de familie, dar si moduri in care isi pot oferi ajutorul.

Cursul cuprinde cele mai noi informatii si recomandari, bazate pe studiile celor mai importante organizatii nationale si internationale (Institutul pentru Ocrotirea Mamei si a Copilului, Organizatia Mondiala a Sanatatii, Academia Americana de Pediatrie).

Dr. Jay Berkelhamer, fost președinte al Asociației Americane de Pediatrie, dar și bunic, spune: "Bunicii au nevoie de un mic refresh despre îngrijirea bebelușului”.

Bunicii vor beneficia de un refresh informativ legat de nou-nascut, dar vor afla si noutati legate de:

 

De ce un curs separat pentru bunici?

Pentru ca, fiind deja bunici, acestia au trait experienta ingrijirii fiicei/ fiului lor, dar, trecand foarte mult timp de cand acestia erau mici, este foarte binevenita o improspatare a cunostintelor. Mai mult decat atat, bunicilor le-ar prinde tare bine sa cunoasca cele mai recente practici de ingrijire a bebelusului, asa cum si viitorii partinti (fiica/ fiul) invata la cursurile prenatale de ingrijire a bebelusului (puericultura).

 

In urma cursului, bunicii vor intelege ca:

Deci, dragi bunici, bucurati-va atunci cand copiii dumneavoastra va ofera cadou un "Curs Ingrijire BEBE pentru BUNICI" :) 

 

Durata cursului: 2 ore

Intra in pagina TARIFE si PROMOTII pentru a vedea oferta ProMAMA.

PROGRAMUL cursurilor aici.

Pentru INSCRIERI click aici.

Inapoi...   |   Contacteaza-ne acum! Cele 9 luni trec repede...    |    Tarife ProMAMA    |    Politica de confidentialitate    |    Politica privind cookie-urile