BEBE PLANGE - Curs despre plansul bebelusilor


“Orice formă de a-l distrage pe copil de la plâns va fi văzută de el ca o formă de abandon emotiv. Copiii au nevoie să simtă în jur persoane care să îi asculte și să participe la manifestările lor de furie, durere, frică.” (John Bowlby, psihanalist, studiul “Natura legăturii copilului cu mama sa”)

De cele mai multe ori, viitoarele si proaspetele mamici se gandesc cu teama la momentele cand bebe (va) plange. Cum putem sti de ce plange si ce putem face ca sa il linistim? Vino la cursul despre plansul bebelusilor si vei vedea cum vei lasa aceste temeri deoparte...

 

Ideea acestui curs a pornit de la intrebarile mamicilor referitoare la plansul bebelusului si de la faptul ca majoritatea mamicilor tind sa creada ca principalul motiv pentru care cel mic plange este foamea. Total NEadevarat!

Bebelusul plange si din foaaarte multe alte motive: nevoi fizice (foame, disconfort, instalarea unei afectiuni, oboseala etc), dar si nevoi emotionale (de afectiune, teama, adaptare dificila la viata extrauterina, plictiseala, frustrare etc). Ca parinte, e important sa intelegi cum poti raspunde prompt si cu calm nevoilor sale. In acest fel, vei reusi sa construiesti cu puiul tau o relatie frumoasa si trainica, bazata pe incredere reciproca si iubire neconditionata! Contrar unor sfaturi care sustin ca bebelusii tinuti in brate vor fi alintati si rasfatati, s-a demonstrat ca plansul bebelusilor aduce cu sine descaracarea emotiilor, iar prezenta parintelui care sa-i acorde sustinere si intelegere in acele momente este esentiala.

Va invitam sa vorbim despre ce poti face atunci cand bebe plange, cum poti intelege cauzele plansului si felul in care poti sa-l ajuti sa-si manifeste emotiile si sa-si satisfaca nevoile.

CURSUL NU EXCLUDE RECOMANDARILE MEDICALE, ci urmareste ca parintii sa inteleaga motivele pentru care plang bebelusii lor si felul in care ii pot ajuta.

Recomandarea ProMAMA: Este important sa participi alaturi de acest curs si la  Cursul de Puericultura si Dezvoltare Motrica si Psihica a Bebelusului, pentru a intelege in profunzime nevoile bebelusului tau si modul in care are nevoie sa fie ingrijit. 

 
Durata cursului: 2 ore
 
 
Intra in pagina TARIFE si PROMOTII pentru a vedea oferta ProMAMA. 
 
PROGRAMUL cursurilor aici. 
 
Pentru INSCRIERI click aici.
Inapoi...   |   Contacteaza-ne acum! Cele 9 luni trec repede...    |    Tarife ProMAMA    |    Politica de confidentialitate    |    Politica privind cookie-urile