Curs PUERICULTURA si DEZVOLTAREA BEBELUSULUI


      

 Curs ONLINE,  LIVE si INTERACTIV - Ingrijirea Bebelusului + ATESTAT pentru tata !

Pentru ca viata merge inainte… ea creste in burtica voastra... si apoi in bratele voastre.

Specialistii ProMAMA iti sunt alaturi, draga gravida, mai ales acum, in aceasta perioada dificila pentru fiecare dintre noi.

Sustinem cursurile ONLINE, pentru ca astfel te putem ajuta in continuare, cu toata priceperea si cunostintele acumulate in peste 11 ani.

Iti oferim, in continuare, aceeasi calitate, doar ca acum in mediul online.

Totul va fi LIVE si INTERACTIV. E important sa stii ca NU iti vom livra inregistrari, ci ne vom vedea si auzi in direct. Iar acest lucru este pentru tine, pentru a reusi sa pastram cat mai mult din interactivitatea cursului fizic.

Totusi, daca iti doresti sa participi la un curs fizic, ai posibilitatea de a face la ProMAMA un CURS PRIVAT (doar tu si partenerul tau).

INSCRIE-TE aici la Cursul de Puericultura si Dezvoltare Motrica si Senzitiva a Bebelusului ONLINE sau solicita informatii pentru Cursul Privat. 

 

 

 

DE CE SA PARTICIPI LA CURS?

Timp de 9 luni, bebelusul tau a trait intr-un mediu cu totul diferit fata de aceasta lume, singurele cunoscute despre “noua casa” fiind: ritmul batailor inimii tale, mirosul tau, vocea ta si instinctul de supravietuire. Pe de alta parte, pentru a-l ajuta sa se adapteze la mediul din afara burticii, tu ai la indemana instinctul matern si toate informatiile pe care le cunosti despre bebelusi.

Pentru a-i putea oferi cel mai bun start in viata, atat din punct de vedere fizic, cat si emotional, este foarte important sa detii informatii complete si corecte, adaptate la cele mai noi studii si standarde medicale internationale. 

Ca sa te poti bucura de cea mai frumoasa experienta alaturi de puiul tau, te invitam, impreuna cu viitorul tatic, sa te pregatesti de intalnirea cu nou-nascutul, participand la cursul de puericultura. Vei afla informatii practice referitoare la ingrijirea bebelusului si dezvoltarea motrica si psihica in primul an de viata.

Tatal va primi ATESTATUL de PUERICULTURA - necesar pentru prelungirea cu 10 zile lucratoare a concediului de dupa nasterea bebelusului *.

Cursul este conceput de specialisti cu experienta si care se informeaza continuu, pentru a-ti putea oferi cele mai noi recomandari si descoperiri in materie de ingrijire a bebelusului si etapele de dezvoltare psiho-motrice. 

Cursul este sustinut de specialistii ProMAMA: Sorana MURESAN (sedinta 1) si Andreea MANEA (sedinta 2).

DESPRE CE DISCUTAM la Cursul de Puericultura si Dezvoltarea Motrica si Psihica a Bebelusului?

 Sedinta 1 - Puericultura

 Sedinta 2 - dezvoltarea bebelusului in primul an de viata (motric si emotional):

Inscrie-te acum la 0727 766 262 / receptie@promama.ro sau programeaza-te aici!

Incurajam participarea tatalui la cursul de puericultura si din acest motiv partenerul tau poate participa GRATUIT, alaturi de tine. Astfel, la Cursul de Puericultura si Dezvoltarea Motrica si Psihica a Bebelusului va puteti informa despre modul in care  puteti ingriji si urmari etapele de dezvoltare in primul an de viata impreuna al bebelusului.

Proaspata mamica are nevoie de mult ajutor si sustinere atat in timpul nasterii, cat si in perioada imediat urmatoare, implicarea tatalui fiind esentiala. Starea de bine a bebelusului este direct influentata de atmosfera relaxata si de increderea pe care o au parintii in faptul ca pot gestiona cu calm reactiile si nevoile bebelusului. Noi va putem oferi informatiile necesare astfel incat sa puteti incepe increzatori si fara stres o noua etapa in viata voastra.

Conform Legii Concediului Paternal nr. 210/1999, aprobată prin H.G. nr. 244/2000 in articolele 6 si 7, tatalui ii revin, in mod legal, pe langa cele 5 zile de concediu acordate prin lege la nasterea bebelusului, inca 10 zile suplimentare de concediu pentru ingrijirea nou-nascutului daca este absolvent al unui curs de puericultura. Participand alaturi de viitoarea mamica la cursurile de ingrijire a nou nascutului (puericultura) organizate la ProMAMA, viitorul tatic primeste un atestatul care ii certifica participarea, deci va primi acele 10 zile in plus de concediu*. Tatal va beneficia de acest concediu chiar daca parintii nu sunt casatoriti, dar numele lui apare pe certificatul de nastere al copilului.

CINE SUSTINE CURSUL?

Cursul este sustinut de Sorana MURESAN si de Andreea MANEA.

Sorana si Andreea sunt Educatori Prenatal Certificat Lamaze (aici poti verifica lista Educatorilor Prenatali Certificati Lamaze) si Consultanti in Lactatie si Alaptare Certificati International (IBCLC) (aici poti verifica certificarea unei persoane). Amandoua cu o experienta de peste 10 ani in domeniul educatiei pre si postnatale, cu peste 6000 de cupluri care au participat la cursurile lor.

CARE ESTE PROGRAMUL CURSULUI?

Durata cursului:

2 module x 2,5 ore 

INSCRIE-TE ACUM la Cursul de Puericultura si Dezvoltare Motrica si Senzitiva a Bebelusului.

PROGRAMUL cursurilor aici.

TARIFELE si PROMOTIILE aici.

 

Foto: Kinder Studio pentru ProMAMA

 

* Cele de mai sus sunt prevazute in Legea Concediului Paternal nr. 210/1999, aprobată prin H.G. nr. 244/2000 in articolele 6 si 7:

ARTICOLUL 6
(1) Tatal copilului nou-nascut, care participa efectiv la ingrijirea acestuia, are dreptul la un concediu paternal platit de 15 zile lucratoare, prin majorarea duratei concediului paternal de 5 zile lucratoare cu inca 10 zile lucratoare, daca a obtinut atestatul de absolvire a unui curs de puericultura.
(2) Dreptul la majorarea duratei concediului paternal in conditiile alin. (1) se acorda numai o singura data, indiferent de numarul copiilor titularului.
ARTICOLUL 7
(1) Cursul de puericultura consta in prezentarea unor notiuni elementare teoretice si practice necesare in vederea ingrijirii copilului mic, in vederea participarii efective a tatalui la ingrijirea propriului copil nou-nascut.
(2) Cursul de puericultura va fi tinut de medicul de familie al tatalui, in perioada de sarcina a mamei sau dupa nasterea copilului.
(3) In urma verificarii notiunilor dobandite medicul de familie va elibera atestatul de absolvire a cursului de puericultura.
(4) In cazul in care tatal are studii de specialitate (medic, asistent medical) nu mai este necesara absolvirea cursului de puericultura, ci numai obtinerea atestatului in conditiile prevazute la alin. (3).
(5) Atestatul reprezinta actul doveditor prin care se constata insusirea notiunilor prevazute la alin. (1) si cuprinde, impreuna cu aceasta constatare, datele personale din cartea de identitate a tatalui, locul sau de munca, data eliberarii, semnatura si parafa medicului de familie.
Inapoi...   |   Contacteaza-ne acum! Cele 9 luni trec repede...    |    Tarife ProMAMA    |    Politica de confidentialitate    |    Politica privind cookie-urile