ProMAMA - Institut si Clinica de Alaptare


 ProMAMA - INSTITUT DE ALAPTARE. In cadrul ProMAMA sunt pregatiti profesionistii in Alaptare din Romania.
ProMAMA a adus in tara noastra stiinta lactatiei, prin Dr. Marta Muresan, medic primar pediatru, primul contultant in alaptare IBCLC din Romania si formatorul specialistilor. 
Cursul Asociatiei ProMAMA, "Educatie in Lactatie", este acreditat LEAARC (cel mai inalt for pentru aprobarea educatiei in lactatie), fiind singurul din Romania si al treilea din Europa care a obtinut aceasta acreditare.
Cursul ProMAMA este recomandat de ILCA, ELACTA si IBLCE pentru inscrierea pentru examenul international.

 
 ProMAMA - CLINICA DE ALAPTARE. In cadrul clinicii, specialistii nostri IBCLC ofera Curs de Alaptare pentru gravide, Consultanta in Alaptare, Curs de Diversificare a Alimentatiei Bebelusilor, grup de sprijin, evenimente gratuite online si desfasurate live etc.
 
 Conferinte si Evenimente de profil - destinate atat specialistilor, cat si gravidelor sau mamelor.
 

Prin statutul sau de INSTITUT DE ALAPTARE, ProMAMA a introdus in 2011 in Romania profesia de Consultant in Alaptare, fiind prima organizatie din tara noastra care a oferit cursuri de formare a specialistilor in domeniul lactatiei. Cursul Asociatiei ProMAMA este singurul din Romania si unul dintre cele 3 din Europa recunoscut de cel mai inalt for pentru aprobarea educatiei in lactatie (LEAARC). ProMAMA este astfel pozitionata ca leader in domeniul educatiei in lactatie, fiind sustinuta de Asociatia Internationala a Consultantilor de Lactatie (ILCA), de Bordul International de Examinatori ai Consultantilor de lactatie (IBLCE) si de Academia Americana de Pediatrie (AAP).

 

Pana in 2021, Asociatia ProMAMA a pregatit 245 de persoane pentru a deveni consultanti in alaptare. Cursul de formare este un un program la nivel academic, ce cuprinde 90 de ore teoretice, exercitii de pregatire pentru examenul international, workshop-uri, practica clinica (studii de caz individuale), webminar-ii si examen de curs. Toate acestea, alaturi de pregatirea in domeniul medical si minim 1.000 de ore de practica ajuta candidatul sa devina elegibil pentru examenul international. Odata promovat acest examen, se obtine acreditarea de Consultant in Alaptare Certificat International (IBCLC), singura recunoscuta in toata lumea in domeniul lactatiei si alaptarii.

 

Consultantii in alaptare certificati beneficiaza si de programe de educatie continua, organizate de ProMAMA sub forma cursurilor aprofundate pe diferite probleme de lactatie, workshop-uri si conferinte naționale și internationale.

Vezi AICI proiectele si evenimentele organizate de ProMAMA - Institut si Clinica de Alaptare.

 

Inapoi in pagina Despre noi

Inapoi...   |   Contacteaza-ne acum! Cele 9 luni trec repede...    |    Tarife ProMAMA    |    Politica de confidentialitate    |    Politica privind cookie-urile