Despre noi


ProMAMA - Institut si Clinica de Alaptare 

ProMAMA - Centru Pre si Postnatal

Proiectele ProMAMA

Sorana MURESAN

Echipa ProMAMA

Centrul ProMAMA s-a nascut din nevoia unui medic pediatru si a unei proaspete mamici de a oferi o colectie de informatii corecte si servicii de calitate in legatura cu miracolul maternitatii.

Din 2009 si pana in prezent, specialistii Centrului ProMAMA au ajutat peste 11.000 de mamici sa aleaga in mod informat si constient, sa fie vesele si tonice, sa isi ajute bebelusii sa fie sanatosi si adaptati la aceasta lume noua in care ii primim cu dragoste nemarginita!

In tot acest timp, ProMAMA a devenit, probabil, cel mai complex centru de profil din Romania si cu impact vizibil asupra educatiei in privinta maternitatii.

Astazi, intreaga echipa ProMAMA (educatori prenatali Lamaze, kinetoterapeuti, consultanti in alaptare certificati international, psihologi si terapeuti) iti este alaturi cu tot dragul si profesionalismul, oferindu-ti servicii si consiliere pentru toate aspectele minunate ale maternitatii.

MAternitatea e MAgica!

         

          

 

 

 

 

 

 
Inapoi...   |   Contacteaza-ne acum! Cele 9 luni trec repede...    |    Tarife ProMAMA    |    Politica de confidentialitate    |    Politica privind cookie-urile