Masajul de relaxare al gravidei


Masajul gravidei inseamna relaxare si sanatate, atat pentru mama, cat si pentru bebele din pantec. 

Masajul in timpul sarcinii te ajuta la:

 

Inscrie-te acum la 0727 766 262 / receptie@promama.ro sau programeaza-te aici!                                                                                                    Foto: KinderStudio

 

Un studiu facut de NCBI (National Center of Biotechnology Information), avand ca tema masajul prenatal (Pregnancy and labor massage), a aratat ca practicarea acestuia in timpul sarcinii si a nasterii are dublu rol benefic: atat pentru mama, cat si pentru fat, mai ales la nivel hormonal (scade nivelul de cortizol), ceea ce are ca efecte:

Alaturi de mamica, se va ‘bucura’ de masaj si bebelusul din pantecele tau pentru ca, prin tehnicile de masaj prenatal, este stimulata circulatia ta sangvina, deci va ajunge mai mult oxigen la fat, ajutand la o mai buna dezvoltare a lui.

Este foarte important ca terapeutul sa aiba o pregatire speciala in tehnica masajului prenatal! El trebuie sa posede cunostinte solide despre anatomie si in special anatomia femeii gravide. De aceea, la ProMAMA masajul pentru gravide este efectuat de catre specialistii ProMAMA ( Constanta DUDUTA – terapeut holistic, acreditati in arta masajului, cu peste 10 ani de experienta si practica in lucrul cu gravidele si Valentina TAULESCU - terapeut reflexolog, acreditat in arta masajului.)

Este recomandat ca masajul prenatal sa fie efectuat cel putin o data pe saptamana, pentru a beneficia cu adevarat de toate avantajele sale.

Pentru masajul gravidei folosim ulei de masline si uleiuri bio din plante, fara conservanti, coloranti sau substante de origine animala, pentru a nu afecta in vreun fel fatul din burtica ta.

In functie de nevoile existente, in perioada de graviditate sunt recomandate urmatoarele tipuri de masaj.

Inapoi...   |   Contacteaza-ne acum! Cele 9 luni trec repede...    |    Tarife ProMAMA    |    Politica de confidentialitate    |    Politica privind cookie-urile