Masaj Terapeutic si Aromaterapeutic


Pentru Gravide, Mamici si toata Familia...

Mult mai complex decat un simplu masaj de relaxare, masajul terapeutic este o adevarata tehnica de vindecare!

Realizat de catre specialisti in terapii alternative, pregatiti in tara si in strainatate, masajul terapeutic e focusat pe prevenirea si rezolvarea problemelor existente. Este aplicata o tehnica mai ferma, excelenta pentru tratarea problemelor musculo-scheletice specifice si a leziunilor.

In tratamentul prin masaj, terapeutul va lua in considerare istoricul medical, elementele de patologie, recomandarile medicului curant (daca este cazul), starea emotionala din momentul terapiei, sensibilitatea pacientului, precum si elementele subtile transmise de corpul fizic. Toate acestea coexista si nu pot ”functiona” decat impreuna.

Prin utilizarea uleiurilor esentiale in masajul terapeutic, folosim puterea de vindecare a acestora pentru stimularea sau relaxarea, detoxifierea si regenerarea organismului. Datorita structurii lor chimice adecvate, uleiurile esentiale sunt recunoscute de corpul uman si sunt acceptate cu usurinta. Celulele se pot curata si regenera cu ajutorul multiplelor proprietati pozitive ale uleiurilor esentiale pure si astfel pot fi sustinute diferitele sisteme si procese biologice.

Aceasta metoda combina uleiurile esentiale pentru a obtine un efect de calmare, de echilibrare hormonala si emotionala, de eliberare a stresului, energizare, regenerare, cunoscut fiind faptul ca mirosul (cel mai vechi dintre simturi) ne este dezvoltat de zece ori mai mult decat simtul gustativ. 

Beneficiile masajului terapeutic si aromaterapeutic:

Dincolo de beneficiile obtinute in cazul conditiilor specifice sau a unor boli, unele persoane se bucura de masaj pentru ca implica un confort si un sentiment de grija si de placere.

Pentru a afla detalii, solutii si retete personalizate in functie de starea ta, te invitam la Cursul "Remedii Aromaterapeutice" organizat la ProMAMA si iti recomandam sa citesti mai multe in articolul pe aceasta tema: Aromaterapia in timpul sarcinii.

Inapoi...   |   Contacteaza-ne acum! Cele 9 luni trec repede...    |    Tarife ProMAMA    |    Politica de confidentialitate    |    Politica privind cookie-urile