Reflexoterapie


Reflexo – Terapie si Relaxare - Pentru Gravide, Mamici si Toata familia

Reflexologia: stiinta, tehnica si arta. Reflexoterapia este stiinta, deoarece exista inainte de a fi descoperita, de fapt, stiinta nu se inventeaza, se poate doar descoperi. Stiinta este studiul logic al creatiei (arta). Tehnica este utilizarea stiintei in a face bine.

Pe scurt, reflexoterapia este o practica noninvaziva prin intermediul careia se pot ameliora sau chiar trata numeroase probleme de sanatate prin presarea punctelor energetice din talpa piciorului. Aceste puncte energetice se afla in stransa legatura cu organele interne si cu sistemele care alcatuiesc organismul uman (sistemul osos, sistemul nervos, sistemul digestiv, etc). Stimularea lor in mod controlat prin metodele specifice disciplinei duce la imbunatatirea ritmului de recuperare a organismului si implicit la cresterea calitatatii vietii persoanei.

De asemenea, reflexoterapia poate fi aplicata si ca simpla metoda de relaxare, datorita capacitatii acesteia de a stimula sistemul nervos in profunzime.

Statutul de relaxare este indus de tratamentul reflexoterapeutic si permite diverselor sisteme din organism sa funcționeze eficient si rapid, ceea ce ajuta inclusiv la eliminarea toxinelor si a impuritatilor. Reflexoterapia reduce stresul si tensiunea, si permite arterelor cardiovasculare dilatarea suficienta pentru ca mai apoi fluxul de sange sa fie pompat in mod liber, fara obstacole. Prin reflexoterapie se activează sistemul endocrin, setul de glande care secreta direct toate tipurile de hormoni. În timpul acestui tratament au loc mai multe schimbări chimice in organism, dintre care unul este reducerea durerii prin cresterea productiei de endorfine, analgezice naturale.

Reflexoterapia este utila in indepartarea depozitelor de cristale acide care se acumuleaza in organism ,dar este si un excelent remediu in scop preventiv. O serie de tratamente făcute in mod regulat ajută organismul să se mențină intr-o stare de echilibru și poate preveni, astfel, posibilitatea ca disconfortul usor sa se transforme in probleme mai grave. Reflexoterapia este, de asemenea, utila in:

Inapoi...   |   Contacteaza-ne acum! Cele 9 luni trec repede...    |    Tarife ProMAMA    |    Politica de confidentialitate    |    Politica privind cookie-urile