Workshop CONECTARE SI EMOTIE IN SARCINA


Perioada sarcinii este un moment special pentru fiecare femeie. Este o perioada de transformare si repozitionare, un moment unic, care merita sa fie trait constient. Viata care se naste din noi este o binecuvantare, purtam in noi, timp de noua luni, un suflet, un om in devenire. Este o legatura unica!

Interactiunea mama-prunc in pantec este una continua si intensa… tot ce noi traim, traieste si copilul nostru odata cu noi. Transferul a ceea ce simtim catre copilul nostru este deja un fapt demonstrat si vom trai presiunea atat in sarcina, cat si dupa nasterea bebelusului, de a cosmetiza ceea ce simtim pentru a nu influenta starea sau dezvoltarea emotionala a pruncului.

Intr-o perioada a vietii noastre cand suntem coplesite de emotii si de stari contradictorii, impunera unei stari de Bine si de anulare a emotiilor negative poate sa fie o decizie contraproductiva.

Cum stau insa lucrurile si ce putem face diferit? Cum putem sa ne conectam la propriul copil inca din perioada sarcinii si cum putem invata sa ne gestionam emotiile si sa le comunicam copiilor nostri ce simtim?

Te invitam la un curs care isi propune sa te ajute sa te conectezi la propriile sentimente si emotii, la copilul din pantecul tau, prin crearea unui flux constient de comunicare si de simtire.

Cursul cuprinde 3 sedinte de cate o ora si se desfasoara dupa cum urmeaza:

 Prima intalnire:

 A doua intalnire:

 A treia intalnire:

 

Tinuta  recomandata este una lejera.

Intra in pagina TARIFE si PROMOTII pentru a vedea oferta ProMAMA.

PROGRAMUL cursului aici. Cele 3 intalniri sunt programate saptamanal, iar programul definitiv va fi comunicat la prima sedinta, care este afisata in pagina PROGRAM.

Pentru INSCRIERI click aici.

 

Inapoi...   |   Contacteaza-ne acum! Cele 9 luni trec repede...    |    Tarife ProMAMA    |    Politica de confidentialitate    |    Politica privind cookie-urile