Club Bebe si Copii


Activi si Sanatosi

Gimnastica si Masajul bebelusului

Gimnastica bebelusului asociata cu masajul, este indicata inca din primele zile de viata, atat pentru corectarea unor deficiente, cat si pentru dezvoltarea armonioasa. Realizate de un kinetoterapeut experimentat, acestea relaxeaza musculatura, stimuleaza circulatia periferica si terminatiile nervoase, tonifica inima si plamanii, ajutand la eliminarea secretiilor traheobronsice (mai ales in cazul infectiilor cailor respiratorii) si stimuleaza digestia (inlaturand colicile). Astfel, bebelusul va avea un ritm de crestere echilibrat si o stare generala buna. 
click pentru mai multe detalii...

Aqua Gym Bebelusi

Apa este un element binecunoscut bebelusilor! Ei ies din burtica deja cu reflexe bune, miscandu-se cu mare abilitate. Inotul este singurul exercitiu care stimuleaz─â fiecare parte a corpului. Copilul nu gaseste obstacole pentru miscare si nici nu isi simte greutatea corpului; astfel, invata sa inoate prin distractie! 
click pentru mai multe detalii...


Gimnastica in DOI (Mama si bebe)

ProMAMA iti ofera cea mai placuta si, totodata, distractiva metoda de a-ti recapata formele: Gimnastica Impreuna cu Bebelusul tau. Ce alta modalitate de a face miscare iti poate placea mai mult decat sa faceti Gym in DOI: tu si bebe? 
click pentru mai multe detalii...

 

Dans in DOI (Mama si Bebe)

Dragi mamici, sunteti gata sa va relaxati in pasi de dans si in acelasi timp sa va reintrati in forma, sa va exersati eleganta, sa va imbunatatiti postura si sa va simtiti mai tonice? Si toate acestea in cel mai placut mod, in ritmul muzicii, impreuna cu bebelusii vostri!
click pentru mai multe detalii...

 

Kinetoterapie bebelusi si copii

Vino cu puiul tau la kinetoterapie pentru bebelusi si copii, in cazul in care cel mic are probleme de hipotonie, torticolis, malpozitii ale picioarelor (tal valg, tal var), platfus, in caz de prematuritate etc sau pur si simplu, pentru a-i sustine dezvoltarea fizica armonioasa. Cei mari se pot recupera prin kinetoterapie dupa fracturi, entorse, luxatii si multe alte afectiuni ce tin de aceasta sfera. 

 

Gimnastica Posturala pentru COPII

Este o forma de preventie a tuturor pozitiilor vicioase, pe care copii le adopta la scoala, gradinita sau acasa, ajutandu-i sa dezvolte o postura armonioasa a corpului. Programul este gandit special pe grupe de varste si ii invata pe copii ce inseamna atitudinea corecta a corpului si cum ii ajuta acest lucru sa fie puternici si sanatosi.
 

 

Gimnastica pentru copii supraponderali

Obezitatea la copii este din ce in ce mai frecventa in zilele noastre si trebuie sa o prevenim prin miscare si alimentatie sanatoasa, pana cand nu este prea tarziu si riscam sa se ajunga la forme de tratament destul de greu de suportat pentru copii. Programul de gimnastica este gandit si realizat sub indrumarea unui specialist kinetoterapeut.

 

Masaj pentru copii

Este o forma de relaxare pentru foarte multi copii ce devin surmenati psihic si fizic din cauza programului incarcat de invatare, a statului prelungit la orele de scoala sau la meditatii, a studiului riguros ce necesita concentrare psihica intensa, dar si pentru copiii hiperkinetici, ce fac multa miscare / practica jocuri sportive unde intervine oboseala musculara. In timpul sedintei de masaj, copiii se relaxeaza atat psihic cat si fizic, chiar adorm pe masa de masaj. 

 

 

 

Inapoi...   |   Contacteaza-ne acum! Cele 9 luni trec repede...    |    Tarife ProMAMA    |    Politica de confidentialitate    |    Politica privind cookie-urile