Consultanta


La sediul ProMAMA sau ONLINE

LIVE si INTERACTIV

Specialistii ProMAMA, consultanti in alaptare IBCLC si terapeuti, stau "fata-in-fata" cu tine.

Observa si Evalueaza alaptarea, Intervin si Corecteaza acolo unde este nevoie, iti ofera Recomandari, Solutii si Explicatii personalizate. 

 

Consultanta ALAPTARE cu specialist IBCLC - la ProMAMA sau ONLINE 

Daca alaptarea iti creeaza probleme, sau daca, pur si simplu, ai intrebari sau nedumeriri, contacteaza-ne si vei beneficia de ajutor specializat de la unul dintre Consultantii in Alaptare Certificati International (IBCLC) de la ProMAMA. Te ajutam sa te bucuri de miracolul alaptarii, fiindu-ti alaturi in aceste atat de minunate, dar uneori dificile momente din viata ta si a copilului tau! 
click aici pentru detalii...

 

Consultanta PSIHOLOGICA - la ProMAMA sau ONLINE

Sarcina, nasterea si perioada postnatala, sunt foarte importante in viata femeii. Cu cat le traversezi mai usor, cu atat mai mult te poti bucura de energia pozitiva pe care perioada respectiva o aduce, pentru ca da, aceste perioade sunt cel mai adesea, un amestec de emotii "bune" si emotii "rele", de bucurii surprinzatoare, entuziasm si caldura, dar si de intrebari, temeri si uneori tristete. Vestea buna este ca nu trebuie sa treceti singure prin toate acestea, ci aveti ocazia sa apelati la ajutorul specialistului pentru a intelege mai bine fenomenul si a va oferi suport.
click aici pentru detalii...


Consultanta AROMATERAPIE - la proMAMA sau ONLINE

Consultanta pentru aromaterapie este destinata persoanelor care doresc sa foloseasca uleiurile esentiale terapeutice in scop profilactic si curativ. Consutantul specialist aromaterapeut va ofera o sedinta personalizata si tintita asupra obiectivelor si tolerantei fiecarei persoane care doreste sa foloseasca uleiurile esentiale in viata de zi cu zi cu retete complexe si dozaje precise ale acestora.
click aici pentru detalii...

 

Consultanta KINETOTERAPIE - la ProMAMA sau ONLINE

Consultanta in kinetoterapie este o forma de evaluare a problemelor cu care vin bebelusii si copiii pe baza unei recomandari a medicului specialist, pentru a stabili un program kinetic individualizat si personalizat, astfel incat acesta sa se desfasoare in cele mai bune conditii si avand drept scop imbunatatirea starii generale de sanatate. Se realizeaza de catre un specialist kinetoterapeut, care va urmari si evalua constant evolutia bebelusului sau a copilului. NU INLOCUIESTE CONSULTATIA MEDICULUI SPECIALIST!
click aici pentru detalii...

 

 Consultanta si Evaluare IRIDOLOGIE - la ProMAMA 

Metoda de “citire” a starii de sanatate prin intermediul ochilor este Iridologia, care nu este o tehnica de diagnosticare, ea nu vindecă și nu indica boli particulare, ci este un sistem de evaluare a predispozițiilor fizice, emotionale si mentale sau a mostenirilor genetice. Iridologia este o procedura non-invaziva, complexa, economica, care ne arata un tablou de ansamblu asupra starii de sanatate, pentru a interveni exact acolo unde este necesar. NU INLOCUIESTE CONSULTATIA MEDICULUI SPECIALIST!
click aici pentru detalii...

Inapoi...   |   Contacteaza-ne acum! Cele 9 luni trec repede...    |    Tarife ProMAMA    |    Politica de confidentialitate    |    Politica privind cookie-urile